EXPO DRINK – Targul de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice

Cea de-a XXIII-a editie a unuia dintre cele mai importante targuri in domeniul bauturilor alcoolice si non-alcoolice din Romania va avea loc in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2020.

Avand ca scop principal sustinerea industriei bauturilor alcoolice si non-alcoolice, Expo Drink  este locul de intalnire al specialistilor din industria de bauturi alcoolice si non-alcoolice, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona, timp de cinci zile, intr-un mediu profesionist.

In cadrul targului vor expune companii producatoare, importatoare si distribuitoare de vinuri, bauturi alcoolice si racoritoare, precum si de echipamente si tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru bauturi si produse chimice destinate viticulturii. De asemenea, vor fi organizate evenimente care abordeaza teme de actualitate din domeniul bauturilor alcoolice si non-alcoolice, conferinte, dezbateri, prezentari de produse si tehnologii care sa reflecte ultimele tendinte in domeniu, dar si demonstratii de bartending.

Expozantii vor avea ocazia sa intalneasca specialisti din domeniu, sa identifice noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa si prezinte produsele direct celor interesati. Totodata, vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta si achizitiona produse din categorii diverse, cuprinzand sortimente de vinuri, bauturi racoritoare si energizante, bauturi spirtoase sau bere.

In aceeasi perioada se va desfasura:

  • INDAGRA– Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei
  • INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara
  • PACK SHOW 2020– Expoziție pentru industria ambalajelor

INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei va avea loc în cadrul Centrului Expozitional Romexpo, precum și platformele exterioare.